Over ons

Van harte welkom op Gezondheid-advies.nl. Dat je op deze website uitgekomen bent, is mogelijk niet uit vrije wilt. Als je op deze website uitkomt, ben je immers op zoek naar bepaalde gezondheidsproducten. Als je 100% gezond zou zijn, zou je dit product waarschijnlijk niet nodig hebben. Gelukkig ben je op deze website van de beste informatie en adviezen verzekerd.

Aan deze website werkt een team van specialisten. Deze specialisten hebben allemaal een bepaald specialisme binnen de wereld van gezondheid, waardoor wij je over veel producten op de juiste manier kunnen informeren. Dit doen we met veel passie en vol overgave, aangezien wij veel waarde hechten aan de juiste informatievoorziening.

Waarom hebben wij deze website gemaakt?

Wij hebben opgemerkt dat veel andere website foutieve informatie verstrekken. Ook hebben wij opgemerkt dat veel van die websites met bepaalde merken samenwerken. Dat levert de website meer commissie op, maar dit betekent dat deze websites geen onafhankelijk advies geven. Ons doel is om jou van alleen maar onafhankelijk advies te voorzien. Doordat wij bewust niet met merken of fabrikanten samenwerken, zijn wij volledig vrij in het aanwijzen van de beste gezondheidsproducten.

Een andere reden waarom wij met deze website gestart zijn, is de aanwezige kennis. Ons team vindt het zonde om de aanwezige kennis voor zichzelf te houden. Door met Gezondheid-advies.nl te starten, zijn onze teamleden in staat om al hun kennis met jou te delen. Dit doen we uiteraard in het belang van de Algehele Volksgezondheid en jouw gezondheid.

Voor talloze gezondheidsproducten ben je bij Gezondheid-advies.nl aan het juiste adres. Je kunt deze producten niet op deze website bestellen, maar wel via deze website. Wij verwijzen je namelijk naar de beste gezondheidsproducten per review. Als je op één van de buttons klikt, ben je in staat om het gewenste product direct te bestellen.